Είμαστε

Μία ομάδα ερευνητών που μας ενδιαφέρει η έρευνα νευροεπιστημών, η ψυχοεκπαίδευση και η συμβουλευτική, μέσω της συνεργασίας επιστημόνων στους τομείς της ψυχολογίας, της ψυχιατρικής, της νευρολογίας, της βιολογίας, της ψυχοφαρμακολογίας, της γενετικής, της τέχνης, του δικαίου και της προηγμένης τεχνολογίας.

Γνωρίζουμε

Γνωρίζουμε ότι τόσο όσο οι νόμιμες αλλα και οι παράνομες ψυχοδραστικές ουσίες απαιτούν προσοχή, καθώς επηρεάζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου, προκαλώντας αλλοιώσεις στην αίσθηση, την αντίληψη, τη διάθεση, τη συνείδηση, τη γνωστική λειτουργία και τη συμπεριφορά.

Πιστεύουμε

Πιστεύουμε ότι η σήμανση των προϊόντων είναι το κύριο συστατικό μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για τη δημόσια υγεία, η οποία αποσκοπεί στη μείωση, τόσο της νόμιμης όσο και της παράνομης, βλάβης που σχετίζεται με τις ψυχοδραστικές ουσίες.


Δημιουργούμε

Δημιουργούμε μελέτες, εκστρατείες, σεμινάρια, διαδικτυακά σεμινάρια και συνέδρια, υποστηρίζοντας την ιδέα της σήμανσης προϊόντων για όλες τις νόμιμες ή παράνομες, ψυχοδραστικές ουσίες.

Προτείνουμε

Προτείνουμε τη σήμανση ως μοναδική ευκαιρία για τις κυβερνήσεις να διαδίδουν μηνύματα προαγωγής της υγείας στα σημεία πώλησης και κατανάλωσης.

Απαιτούμε

Απαιτούμε μία μοναδική προειδοποιητική σήμανση σε κάθε προϊόν, υποδεικνύοντας την παρουσία οποιασδήποτε ψυχοδραστικής ουσίας, καθώς και το όνομα αυτής της ουσίας.

σχετικα με το I CARE FOR MY BRAIN
Γνωρίζουμε ότι τόσο τα νόμιμα όσο και τα παράνομα ψυχοδραστικά φάρμακα απαιτούν προσοχή, καθώς επηρεάζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου, προκαλώντας αλλοιώσεις στην αίσθηση, την αντίληψη, τη διάθεση, τη συνείδηση, τη γνώση και τη συμπεριφορά.

Πιστεύουμε ότι η επισήμανση των προϊόντων είναι το κύριο συστατικό μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για τη δημόσια υγεία, η οποία στοχεύει στη μείωση, τόσο των νομικών όσο και των παράνομων, ψυχοτρόπων ουσιών που σχετίζονται με τις βλάβες.
I Care For My Brain
Οι εκδηλωσεις μας
Ημερομηνία: 26-03-2021 / 27-03-2021
Τοποθεσία: Ξενοδοχείο Tinos Beach
Πόλη: Τήνος

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο θα βρείτε εδώ.

κατεβαστε το προγραμμα
1st Interdisciplinary Online Meeting

Taking care of the brain